[Klientet Tane]
[Rreth Nesh]

Me shume se 13 vite experience!!!

“Mario Professional Cleaning” – “Pastrim Profesional Mario” Krijuar në vitin 2006 nga një ide e pronares së kësaj kompanie, Znj. Merita Merkaj e cila punon prej vitesh në sektorin e higjienës mjedisore dhe asaj sanitare.

Misioni i kompanisë sonë është që të mund të bëhet një partner efikas dhe cilësor në pastërtinë dhe përkujdesjen e ambjenteve tuaja të punës. Tipari kryesor që na dallon është padyshim besueshmëria dhe saktësia në kryerjen e aktivitetit tonë.

Cilësia garantohet nëpërmjet përdorimit të solucioneve dhe produkteve të avancuara që bëjnë të mundur arritjen e rezultateve të shkëlqyera.

Suksesi i kompanisë sonë vjen nga përdorimi i vazhdueshëm i makinerive dhe materialeve të cilësisë së lartë, dhe sidomos nga aktivizimi i një stafi ekspertësh të kualifikuar, në sajë të përvojës shumëvjecare dhe pranisë në treg.

Personeli trajnohet dhe përditësohet vazhdimisht mbi produktet që përdoren, mbi makineritë dhe pajisjet, përveç teknikave të pastrimit që aplikohen në mjediset ku ofrohen shërbimet e kompanisë.

Aktualisht kompania disponon 20 njësi operative.

Pse klientet tane na zgjedhin ne?!

Ne operojmë me të njëjtat standarde në të gjithë territorin shqiptar.

Ne jemi experte

dhe dominojnë industrinë në shkallë dhe fushëveprim me një rrjet të gjerë që vazhdimisht sjell rezultate të jashtëzakonshme.

Ne jemi te motivuar

për të ndjekur standardet më të larta dhe për tu përmirësuar vazhdimisht në të gjitha aspektet e biznesit tonë.

Ne jemi profesional

na zgjidhni për shkak të reputacionit tonë për përsosmëri. Për më shumë se 13 vjet, ne kemi fituar një emër për cilësinë dhe shërbimin ndaj klientit.

Ne jemi te perkushtuar

për klientët tanë dhe të udhëzuar per te permbushur çdo nevoje te tyre.

[Portofolio]

Disa nga punet tona

Larje Vetratash

Larje Vetratash

Larje Lokalesh

Larje Lokalesh

Larje Vetrate

Larje Kapanoni

Larje Xhamash

Larje Apartamentesh

Larje Lokalesh

13 Vite

Ne Treg

150 vete

Staf

1000

Kliente te kenaqur

[Qe nga 2006]

Eksperience ne fushen e pastrimit

“Mario Professional Cleaning” kryen sherbim pastrimi me profesionalizem dhe kompetence te larte

Sherbimet Tona

Me poshte do te gjeni nje liste te permbledhur te sherbimeve qe ofrojme!

 • Pastrim civil dhe industrial
 • Pastrim i godinave
 • Pastrim i zyrave / apartamenteve
 • Pastrim i ambjenteve tregtare dhe dyqaneve
 • Pastrime te ambjenteve dhe mjediseve pas ristrukturimit
 • Larje e vetratave te larta
 • Larje e mureve dhe tavaneve
 • Larje e vetratave dhe fasadave te jashtme
 • Larje e moketeve, karrigeve dhe divane

Na kontaktoni

Pershtypjet e klienteve tane

 • Client Image

  Do të isha e lumtur të veproja si një referencë telefonike për kompaninë tuaj. Mario Pastrim bëri një punë të mrekullueshme dhe unë e rekomandoj me kenaqesi.

  • Mira
 • Client Image

  Unë kam përdorur disa shërbime të ndryshme pastrimi, por kjo ishte më e mira! Ata ishin korrekt, bënë një punë të shkelqyer dhe ishin miqësor!  

  • Berti
 • Client Image

  Pastrim shume i shpejte dhe cilesor. Staf i komunikueshem dhe korrekt!      

  • Mona